Ga naar de inhoud
Home » Berichten » 1e editie de Ronde van Nieuwveen succesvol verlopen

1e editie de Ronde van Nieuwveen succesvol verlopen

De eerste editie van de Ronde van Nieuwveen heeft afgelopen donderdag op 27 juni 2024 plaatsgevonden en is een groot succes geworden. Met totaal 407 inschrijvingen is het voor ons als bestuur een groter succes dan we vooraf hadden kunnen bedenken. Ondanks de voorspellingen van temperaturen ruim boven de 25 graden viel dit alles mee en met een aardig windje erbij hebben we geen gebruik hoeven maken van de aanwezige EHBO en extra maatregelen. De extra waterpost en neveldouche onderweg zullen ook bijgedragen hebben aan de verkoeling van de deelnemers. Bij de finish kregen alle jeugdlopers een medaille als aandenken en de lopers op de langere afstanden een aandenken in de vorm van een plantje. Daarnaast was er ook weer het nodige water beschikbaar en een ruim assortiment van fruit voor de aanvulling van energie.

Alle uitslagen zijn te vinden op de site van Uitslagen.nl via de link boven in ons menu. Ook zijn alle foto’s die wij hebben gemaakt inmiddels op de verschillende plaatsen te vinden. Hiervoor hebben we ook de pagina bovenaan in het menu.

We willen via deze weg alle lopers bedanken voor hun deelname, alle vrijwilligers voor hun hulp voor, tijdens en na ons evenement, EHBO Nieuwveen, AAV’36 voor de mogelijkheid om de techniek te huren incl. alle support, alle sponsoren voor hun bijdrages, de Nicolaas Boys voor de mogelijkheid om gebruik te maken van hun faciliteiten, John Kwakkenbos en Adri van het Lith voor de verslaggeving, de Bende en iedereen die we nog vergeten zijn. Tot volgend jaar dan gaan we er met z’n allen een nog groter feest van maken!