Ga naar de inhoud
Home » Routes van De Ronde van Nieuwveen

Routes van De Ronde van Nieuwveen

Het evenemententerrein van de Ronde van Nieuwveen zal bij de W.P. Speelmanweg tussen de S.V. Nicolaasboys en Mettenburcht zijn. Hier kan er ook gebruik worden gemaakt van de kleedgelegenheid.

Op het parkeerterrein zal de start-finish zijn.

De parcours van de verschillende lopen:

Gesponsord door vd Berg Mechanisatie | HS Flowers | Martijn Huijer

De 400 meter kinderloop is speciaal voor de allerkleinste hardlopers. De ronde gaat door de wijk via de Molenlaan, Schoterveld en Parkstraat. Via de W.P. Speelmanweg zullen deze hardlopers weer terug naar de finish rennen. Hier zullen ze onder luid applaus ontvangen worden. Iedereen krijgt een medaille als aandenken en de eerste 3 van de jongens en de snelste meisjes zullen op het podium gehuldigd worden. 

Gesponsord door ikwilopslagruimtehuren.nl

Bij de 800 meter kinderloop zal er een wat grotere ronde door de wijk gemaakt worden. De route gaat via de Molenlaan, Schoterveld en Jan van Blankenpad. Daarna de Bruningstraat door en via het Schoterpark en de Parkstraat weer terug naar de W.P. Speelmanweg. Daarna nog een korte sprint naar de finish voor een mooie eindtijd. Voor deze loop is er ook een speciale G-variant om 19:00 uur waarin iedereen met een verstandelijke of lichamelijke beperking ook deel kan nemen met zijn of haar begeleider(s).  

Gesponsord door DBB Young Plants

Bij de 800 meter G-loop zal net als de 800 meter kinderloop een wat grotere ronde door de wijk gemaakt worden. De route gaat via de Molenlaan, Schoterveld en Jan van Blankenpad. Daarna de Bruningstraat door en via het Schoterpark en de Parkstraat weer terug naar de W.P. Speelmanweg. Dit is de speciale G-variant om 19:00 uur waarin iedereen met een verstandelijke of lichamelijke beperking ook deel kan nemen met zijn of haar begeleider(s).  

Gesponsord door vd Berg Mechanisatie | HS Flowers | Martijn Huijer

Voor de wat grotere jeugd is er een langere loop door het dorp! Je loopt een ronde via de W.P. Speelmanweg richting de Korenveldweg en Roggeveldweg. Dan rechtsaf de Hazeweg op, via het Schoterpark en de Parkstraat weer terug naar de W.P. Speelmanweg. Hier finish je weer op de parkeerplaats. 

De 5 km loop zal voor een groot deel dwars door Nieuwveen heen gaan. Na 2 km ga je de polder in en loop je achter het start- finishgebied langs. Na 2 keer linksaf loop je Nieuwveen weer binnen en kom je door de Dorpsstraat middenin het dorp. Hier sla je nog 1 keer linksaf om terug richting de finish te gaan en heb je je ronde van Nieuwveen afgerond. 

Almad Eco B.V. is al sinds 1998 het adres voor bodemonderzoek, bodemsanering, milieukundige-, en veiligheidskundige begeleiding en de (24-uurs) afhandeling van milieu-incidenten.

Let op, de route zal totaal ongeveer 5,3 km zijn. Zie de FAQ voor uitleg.

Let op, de route zal totaal ongeveer 10,27 km zijn. Zie de FAQ voor uitleg.

Bij de 10 km loop je twee keer de ronde van de 5 km. Aan het einde van de eerste ronde loop je vanuit de Dorpsstraat rechtdoor via de A.H. Kooistrastraat weer de wijk in via de Hazeweg voor de 2e ronde door het dorp. 

De limiet voor deze loop is 1 uur en 15 minuten.

Toilet Direct maakt het renoveren van je toilet super makkelijk! Een toilet renovatie in twee dagen. Direct geregeld vanaf je eigen bank. Stel je toilet samen, maak een afspraak en wij doen de rest.

Bij de 15 km loop je 3 keer de Ronde van Nieuwveen. Je komt hierbij 3 keer door de gezellige Dorpsstraat en je loopt uiteindelijk richting de finish via de Kerkstraat en W.P. Speelmanweg.

De limiet voor deze loop is 1 uur en 45 minuten. 

Keukenwarenhuis.nl is een begrip in de regio met de grootste keukenshowrooms van Nederland. Kom langs in Ter Aar of Dordrecht voor vrijblijvend, persoonlijk en klantgericht advies. Nu meer dan duizend keukens binnen 7 dagen leverbaar!

Let op, de route zal totaal ongeveer 15,2 km zijn. Zie de FAQ voor uitleg.