Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Nieuwe website

Nieuwe website

Hardloopliefhebbers opgelet! Met trots presenteren wij u De Ronde van Nieuwveen, de nieuwste toevoeging aan het lokale hardloopcircuit. Deze veelbelovende hardloopwedstrijd, die door en rond het pittoreske Nieuwveen loopt, zal plaatsvinden op één van de langste avonden van het jaar. Dit biedt een unieke kans voor zowel ervaren lopers als beginners om deel te nemen aan een sfeervolle avondloop.

De organisatie van De Ronde van Nieuwveen heeft vandaag de lancering van hun gloednieuwe website aangekondigd. Op deze website kunnen deelnemers en geïnteresseerden alle informatie vinden over het evenement, inclusief routes, inschrijvingsdetails en praktische informatie over de dag van de wedstrijd.

De Ronde van Nieuwveen is niet zomaar een race; het is een belangrijk onderdeel van het Gemeente Nieuwkoop Circuit. Dit circuit omvat drie verschillende hardloopwedstrijden in 2024, waarbij De Ronde van Nieuwveen het startschot geeft. Na deze race kunnen hardlopers uitkijken naar de Halve marathon van Nieuwkoop en de 7-Loop, die later in het jaar gehouden zullen worden. Samen vormen deze wedstrijden een uitdagende en gevarieerde reeks evenementen voor de hardloopgemeenschap in en rond Nieuwkoop.

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan de allereerste editie van De Ronde van Nieuwveen. Of je nu een ervaren marathonloper bent of net begint met hardlopen, dit evenement belooft een bijzondere ervaring te worden die de lokale gemeenschap samenbrengt. Schrijf je in, train voor de uitdaging en maak deel uit van deze historische eerste race!

Bezoek de nieuwe website van De Ronde van Nieuwveen voor meer informatie en om je aan te melden. Mis deze unieke kans niet om deel te zijn van een nieuw hardloopfenomeen in de gemeente Nieuwkoop!